19. 9. 2013

Copak je u mě nového?

Zdravím,  nevím jak vy, ale to počasí je děsné. Taky je vám taková zima?  No mě je asi větší, protože jím zachlazující potraviny v syrové formě a to mě opravdu nezahřeje, zvažují najet na  každodenní teplé obědy.
Stále jsem na rostlinné stravě, ale problémy s trávením a další mě přinutily objednat se na alergologii a imunologii. Sice to bude nějaký čas trvat, ale nevadí počkàm si, abych věděla, jen pevně doufám, že mi tyto problémy nezpůsobuje syrová zelenina-nechci se jí vzdát. V mé stravě je dost sacharidů ve formě obilovin hlavně naklíčené a pak rýže uvařená, tofu, seitan, zelenina a ovoce syrové plus ořechy,různé semínkové placky od L ife foodu v raw kvalitě, aby se slučovalo s vitariánstvím,  jelikož jsem proteinový metabolický typ a tak se mi špatně udržuje váha na této  stravě. Jím cca 7000-8000kj. Cvičí i méně,ale výzvu jsem nevzdala. V neděli bude rekapitulace na kterou jste byli zvyklí.

A nyní z jiného soudku:-). Jak víte,tak včera Apple spustil ke stažení nový systém pro iPhony a iPady a jelikož jsem vlastníkem těchto hračiček (nově i iPadu -výměna za Samsunga) od úterka,tak jsem hned využila, sice mi chvilku trvá se s tím ztotožnit, ale zmáknu to . Furt se ve mě  honí jestli mám využívat elektronický kalendář nebo klasický-zapisují si totiž úplně všechno.

A co vy, jaký diáře preferujete -papírové či elektronické.

2 komentáře:

  1. ;) mylsím, že ty problémy souvisí se syrovou zeleninou, mám to podobné.. :// a to jím i vše ostatní, jen zelenina převažuje.. za mě klasicky papírový diář :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak syrovou zeleninou to není, zítra to výjde v článku.:-) S diářem nejsem rozhodnutá :-), furt mě lákají oba dva , jak elektronický tak papírový:-).

      Vymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.