10. 11. 2013

Kurz s nutriční terapeutkou Mgr. Zuzkou Švédovou, Dis.

Včera jsem byla na kurzu s nutriční terapeutkou Mgr. Zuzkou Švédovou, Dis, který pořádala ve spolupráci s  www.zivepokuseni.cz , součástí kurzu byla přednáška, prezentace a praktické ukázky jak z čerstvých potravin připravit zdravé jídlo po kterém se člověk cítí plný energie.
Nebudu Vám zde popisovat průběh kurzu a poznatky, protože pro poznání si každý musí dojít sám a pokud  někoho zajímá  výživa, vliv stravy na lidské zdraví a hlavně  jeho zdraví , tak plně doporučuji takovýto kurz navštívit. Na kurzu se sešlo velmi zajímavé složení účastníků což se hned tak nepoštěstí mít tolik odborníků na kurzu, tím byl kurz velmi obohacen.
Zuzka je vitariánka ( ne 100%), ale to jí nebrání v tom, aby sestavovala jídelníčky i pro lidi, kteří se stravují racionálně, její pohled na stravování je velmi lidský a chápající, je to skvělá osoba, která přesně ví co dělá a co ji naplňuje - tím je pomoc lidem, kteří o to stojí. Ze Zuzky  přímo sálá spousta energie, kterou každým svým slovem člověku předává, to nutí člověka se nad sebou zamyslet a o všem přemýšlet. Nesmím opomenout  ani skvělého pořadatele z webu ,,Živé pokušení " Davida.

A nyní pár momentek z kurzu co mám v telefonu.
Zuzka v akci
David nás učí jak se dostat do dračího ovoce
Akce a to byla dobrota

Skvělý slaný koláč, připravený s láskou pro nás z živých potravin
Skvělý mangový dort -hold sladkost byla taky z živých potravin

Salát s naklíčenou čočkou a quinoou


Pokud máte tu možnost se přihlásit na kurz, tak vřele doporučuji, já sice v Praze nebydlím jen pracuji a tak  mi vůbec nevadilo cestovat a zúčastnit se. Stálo to za to :-), protože jsem strávila den s příjemnými lidmi a obohatila tak své vědomosti o nové poznatky.

Až bude zase nějaká přednáška v Praze, tak velmi ráda pojedu a odprezentuji i na svém blogu termín a podrobnosti, aby ti kteří z Vás by si přáli kurzu zúčastnít, tak aby o něm věděli.

Touto cestou bych chtěla poděkovat Zuzce, Davidovi a i ostatním účastníkům kurzu - děkuji za skvělou společnost a bezva strávený den.

Všem přeji krásný den!
Radka

8 komentářů:

  1. Ten mangový dezertík vypadá luxusně. ♥
    Nějakého podobného kurzu bych se také ráda zúčastnila, tak snad někdy. :))
    Určitě náš informuj i o dalších seminářech/kurzech, kterých se zúčastníš. Takové příspěvky mám nejraději!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kriss on i luxusně chutnal, Zuzka má vynikající recepty,sama si je vymýšlí a ve spolupráci s Davidem ,který má také zkušenosti jsou skvělý tým. Promysli účast a pokud jsi z oblasti Brno či Ostrava,tak tam je více možností. :-))

      Vymazat
  2. Teeeda, ty dobrůtky vypadají báječně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní10:53

    Ahoj, dozvedela ses treba neco noveho? nebo neco, co te prekvapilo? Nebo slo spise o vareni? Taky bych chtela jit na nejaky takovy kurz, ale nejsem si jista, kdyz pocitam kazdou korunu... Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano dozvěděla,některé věci jsem nevěla a tak jsem obohatila své vědomosti. Kurz byl skvělý v tom,že byla teorie a praktická část-příprava stravy. Koncem měsíce jdu na seminář o enzymech a už se na něj taky těším.

      Vymazat
    2. Anonymní18:46

      Raduš, ještě jednou děkujeme za krásně sepsaný článek a za Tvou milou společnost. Ta sobota byla báječná, moc jsme si to všichni užili. Těší mne, že jsi zavítala mezi nás a že jsme i my dvě měly chvilinku čas si o všem popovídat. Jako maminka třech dětí vypadáš krásně a když jsme se objaly, cítila jsem tolik hezké energie :-)

      Nechť je Ti Tvá cesta radostí, buď tady i nadále šťastná. Moc se těšíme zase příště,

      Zuzka a kluci z Živého pokušení :-))

      Vymazat
    3. Děkuji :-))

      Vymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.