20. 10. 2013

EVLs Prague Pro 2013

Zdravém Vás!


jak mnozí víte, tak včera proběhl 2 ročník prestižní soutěže EVLs Prague Pro 2013, jedná se o soutěž svalů ( kulturistika a fitness), já jsem si přála jet  se podívat, ale manžel si naplánoval své aktivity a tak jsem byla nucena ustoupit od mého plánu a hodně mě to mrzí, tak snad příští rok si vydupu a on bude muset se podřídit jednou mě a o tom je spokojený vztah. 
Výsledky soutěže jsou na www.kulturistika.ronnie.cz a jistě nikoho nepřekvapí, že zvítězila Vladimíra Krásová, které jsem fandila, bohužel mužské zastoupení mělo velmi silnou konkurenci v podobě Kaie Greena a mnozích dalších a tak jsme na   přední příčky  nedosáhli. Na EVLs bylo odtajněno, že se u nás bude konat Olympia příští rok  zhruba  v tomto termínu 5.6.2014 - 9.6.2014, tak se máme určitě na co těšit.




Odkaz na  info o Olympii:  http://kulturistika.ronnie.cz/c-16538-fantasticka-zprava-pro-ceske-fanousky-amateur-mr-olympia-2014-bude-v-praze.html

Upoutávka:



Všem přeji hezký den

Radka

P.S. : dnes nebudu psát rekapitulaci, protože co je má rekapitulace a forma oproti formě všech soutěžících na EVLs, jejich tréninky a stravovací návyky ( sportovní dieta) jsou obdivuhodné a kdo z nás obyčejných lidí dokáže to co oni :-), chce to hodně sebezapření.

2 komentáře:

  1. Jsem šťastná, že to Kai vyhrál, přála jsem mu to už na Olympii. :)) Trošku mě překvapuje, že Lesukov skončil až třináctý.
    Co se týče žen, mrzí mě, že to nevyhrála Nikol, které jsem fandila více, ale i tak je třetí místo, které získala, moc hezké. :))
    O tom, že se Olympia bude konat u nás, jsem vůbec netušila. Díky za zprávu. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Kaiovi jsem taky fandila a Krásové. Na tu Olympii jsem viděla upoutávku, tak pokud jí najdu tak ještě vložím do příspěvku.:-)

    OdpovědětVymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.