31. 12. 2013

Silvestr nesilvestr bylo se makat

Zdravím,

dnes je poslední den v roce ( silvestr), nevím jaké kdo má plány, ale já začala den tím, že jsem vstala, vypravila se a šla cvičit do fitka, pro mě to nejlepší jak může začít den, pěkně jsem si zacvičila a hned mám lepší den.
Do fitka jsem přišla v 8,00 hod. a začala cvičit kardio na běhacím pásu cca 15 minut, poté jsem jela kruhový trénink cca 3 cviky na každou partii a pak konečné kardio 30 minut na běhacím pásu. Na legpressu jsem dala v jedné sérii 80kg, zatím více ne, možná časem přidám. Teď  mě pobolívá celé tělo, znáte to, je to taková ta příjemná bolest kdy každý sval cítíte a víte, že cvičení bylo účinné.








Snídaně před cvičením: omeleta z 1vejce,1bílku,ovesných otrub a 1Pl přírodního proteinu , namazaná tvarohem a pokapaná melasou. Bílá káva, banán a bluma.

Dneškem mi končí objemovka kdy jsem nabrala svaly :-) i tuk :-( a nyní hurá na redukci. Cíle mám stanovené a jdu si za nimi.
Novoroční předsevzetí si nedávám, to jsem udělala poprvé loni na letošní rok a nesplnila jsem ani bod. Mám jen svá tajná přání a uvidím jestli se mi splní.

Všem přeji hodně úspěchů  v roce 2014 a ať se Vám podaří vašich cílů dosáhnout.


Mějte se hezky!
Radka

6 komentářů:

  1. Anonymní13:41

    radko,Tobe taky vse nej do noveho roku, at se Ti podari dosahnout vseho, co si prejes a hlavne hodne zdravi. Rano jsem byla taky ve fitku na 1,5 hod body pump, mam dojem, ze semi zitra rano nebude vstavat lehce :-) Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tobě taky Marcelko. Taky jsem hotová, byla jsem ve fitku 2 hodinky a z toho 45 minut kardio, ostatní posilka všech svalových partií, ale miluji tenhle pocit únavy, takže zítra očekávám těžké vstávání a budu muset hned na rotoped se rozhýbat, jinak bych se nehla:)

      Vymazat
  2. tobě přeji také moc úspěchů. Ve fitku jsem byla v pondělí a ještě ted cítím nohy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě taky Chalve, já jsem dnes jako přejetá parním válcem, musela jsem se rozhýbat na rotopedu a crossu :-)

      Vymazat
  3. Hodne uspechu a stesti do.noveho roku :-) Jsem na horach takova 5 denni party a uz se fitka nemuzu dockat :-) aspon chodim kazde rano na chvilku behat tak se necitim tak zle ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě taky Nyny vše nej nej do roku 2014 a užij si hory s přáteli :-), fitko na tebe počká ale zážitky s přáteli by ti mohly utéct.:-)

      Vymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.