21. 12. 2013

Vánoce, vánoce přicházejí ......

Zdravím mé čtenářky a čtenáře,


nevím jak u Vás, ale mne vánoční přípravy nějak minuly, zaměřila jsem se na něco jiného a zatím jsem doslova vánočnímu šílenství nepropadla - je to poprvé co vánoce odsouvám na druhou kolej. Čas je ale neúprosný a plíživě se blíží datum 24.12. a  tak dnes chtě nechtě musím jet dokoupit dárky a začít s přípravami. Nějaké cukroví upekly dcery, já dnes udělám raw verzi nepečeného a to bude stačit, dokoupím co je potřeba, ale neodpustím si zajít si do posilovny ( jdu vyzkoušet jinou), takže nabitý program. V pondělí i budu zadělávat těsto na tradiční italské  vánoční panettone a vánočka bude kupovaná pro zvířectvo( taky na ně myslíme).
Na štědrý den zrána ho upeču ( panettone), manžel udělá rybí polévku a já salát,dcera obalí kapra. Práci máme tak nějak tradičně rozdělenou a hlavně ta pohoda je bezva. A jaké budou verze menu,  letos po letech opravdu klasické, žádné alternativy ve zdravé verzi . Jak tedy budu jíst já Vás asi zajímá, úplně normálně dám si od všeho trochu jsou přece vánoce :-). Jsem v režimu již nějaký čas a tělu to prospěje, nemám obavy z přibírání, protože v objemovce jsem byla a nyní v režimu udržuji a mění se poměr tuku a svalů v těle.

Loučím se s Vámi a přeji krásný den!
Radka

6 komentářů:

  1. :) Panettone jsem letos také dělala :) Výborné :) ;) Přeji pěkné svátky celé rodině :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama jsem zvědavá. Děkuji za příní a tobě taky přeji pěkné svátky :-)

      Vymazat
  2. to jako dáváte vánočku zvířatům? Já své kočce dávám jenom zbytky z masa a kostí (z lidského jídla). vánočku ani jiné pečivo či cukroví bych jí nedala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždy jsem dělala vývar ze zbytků z kapra a dala uvařit těstoviny, ale letos manžel rozhodl, že každé zvíře dostane plátek vánočky. Nikdy jsme jim nic sladkého nedávali, letos to bude poprvé. Co vím tak běžně dávají lidé kočkám vánočku a bílé rohlíky namočené v mléce.

      Vymazat
  3. Vánočka i rohlíky se kočkám dávají normálně :) naše zvířectvo dostane to co běžně, protože už takhle nás ty jejich dobrůtky stojí víc než jídlo pro nás, a ještě to nežerou jak si vybírají :) A je hezké jak máte práci rozdělenou, to není ve všech rodinách :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je děkuji , už jsem si dělala starosti jestli jim neublížím. Pro mne je to podpora.:-) ano štědrý den si užívám a každý s láskou něco udělà, vloží do toho svou pozitivní energii.:-)))

      Vymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.