2. 8. 2013

Krásná postava Dary Rolins





Nevím jak vy, ale mě se líbí Dara Rolins, její písničky, zároveň její vzhled a samozřejmě postava, myslím, že je to asi jediná celebrita u nás co má opravdu krásnou postavu a jak se udržuje?  Ani ona nemá postavu zadarmo a musí pěkně cvičit a vhodně se stravovat, je ve věku 40 let kdy opravdu nic není zadarmo. 
Dara měří 168cm a váží 55kg.

A jak Dara cvičí?

Cvičení: Dara preferuje klasickou posilovnu 2x týdně, box a  pilates. Její trénink se skládá z 10 minutového kardia ( rychlá chůze na běhacím pásu) pak se rozcvičí a jde posilovat, věnuje se hlavně středu těla potom jde na výpady, dřepy a do treninku zapojuje i různé pomůcky.  Většinou jde o trénink intervalový či kruhový. Každé kolo zakončí kardiem na přístroji. Dara dělá 15-20 opakování nebo cvičí na čas.

Aby Dara takto skvěle vypadala , tak musí dbát i na stravu.


A jak vypadá její strava?


Strava: Dara jí malé porce, ale často, takže nehladoví a má ráda pravidelnost.

K snídani si dá vločky nejraději amarantové či pohankové s medem , oříšky, semínky a ovocem. Přes den jí saláty, sushi, ryby a hlavně zeleninové polévky, které miluje. Přece, ale jenom  Dara něčím hřeší a to jsou zmrzliny, které se snaží si odpírat.

Dara nejí bílý cukr, mléko, bílou mouku, smažené jídla a omezila maso. Když má chuť na sladké vezme si sušené ovoce, když má hlad miluje horkou čokoládu. Pije 2 l filtrované vody a poslední dobou si oblíbila kokosovou vodu Pure Coco, kterou pije při treninku.







Hold mi čtyřicátnice nemáme nic zadarmo a v tomto věku musíme na sobě o to více tvrdě makat a být pečlivé a střídmé ve stravování.


14 komentářů:

  1. já ji moc nemusím,ale na to kolik ji je let klobouk dolů... nedávno jsem o ní četla článek v časopisu (nevím ve kterém) a makat na sobě opravdu umí, čím je starší tím vypadá lépe... takže pro mě je Dara určitě motivací jak bych chtěla ve 40ti letech vypadat :D mám na to ještě 14 let :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono ji tělo taky prezentuje, pomáhá jí taky správné dýchání a tanec na podiu.:-)

      Vymazat
    2. tak je především zpěvačka, tělem reprezentovat nemusí), ale chce a o to je to lepší... kdyby nevypadala tak jak vypadá bůh vy kde by byla, ale podle mě ne kde je teď

      Vymazat
    3. Lidi samozřejmě vnímají i to jak vypadá a právě je zajímá vše okolo ní, takže je to pro ni velké plus, že ji lidi chtějí i vidět ne jen poslouchat:-)

      Vymazat
  2. Určitě je za tím kus práce.. ale u těchto celebrit mě nikdy nepřekvapuje i práce chirurga! ;)
    Ovšem... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona se snaží více tíhnout k přírodě tak si nejsem jistá, že má ovšem prsa udělaný , tak to je jasný, ale ostatní by byla spekulace. :-)

      Vymazat
  3. Jojo, Dara má krásnou postavu :) Konečně nějaká ženská celebrita, která není jen hubená, ale pěkně vypracovaná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano má krásnou sportovní postavu :-)

      Vymazat
  4. Její tělo jsem vždycky obdivovala, je úžasná, co s ním dokázala. V jejím věku je to fakt luxus! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebyla taková vždycky, bylo období kdy byla kypřejší a to se jí příliš nedařilo myslím, že to bylo v době když byla v Americe.

      Vymazat
  5. Hanka22:55

    Teda, ani jsem nevěděla, že má takovou postavu, vypadá min. o 10 let mladší, postava udělá hodně.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní20:57

    Mně se zase líbí postava Heidi Janků. Je jí padesát a vypadá na třicet. Tak takhle bych zase chtěla vypadat v padesáti já :-) Javanka

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní18:18

    No a mít ten čas být 3x týdně ve fitness

    OdpovědětVymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.