17. 8. 2013

Novinky

Zdravím Vás!

Nějakou dobu jsem  nepsala na blog, ale mám ho pro radost a ne jako povinnost. A co jsem dělala v tento čas, kdy jsem nebyla na blogu? No prakticky jsem pročítala blogy pro ana, vedlo mě  k tomu hlavně to, že když jsem psala o dceři, tak mnoho slečen či mladých paní mi psalo,  dále to raději nebudu rozepisovat, protože by rozpoutalo bouři a tak si své poznatky nechám pro sebe :-).

Tento týden mi dorazili shakery, jsem z nich nadšená, někomu se bude zdát barva křiklavá, ale mě se líbí. Shakery, používám na proteiny, ječmen a na pitný režim, mám ráda hezké věci a pak jsem schopná  i pitný režim dodržovat když na to mám hezkou  lahvičku. V práci piji kohoutkovou vodu, pro kterou si chodím do takového přístroje který ji filtruje, protože je napojen na vodovod. Do shakeru se mi lépe natáčí.
Objednala jsem si ještě od Scitech a ten dorazí v pondělí a už je velký tj 700ml.

Nano skakery od Katky Kyptové

Taky jsem si zakoupila novou sportovní podprsenku a vyhovuje mi, poslední dobou ulítávám na sportovních věcech, cítím se v nich dobře a nosím je normálně i na doma pod triko, nejen na cvičení.
Sportovní podprsenka HM cena 349,-Kč - barva fialová.
Už nějakou dobu chodím okolo jedné knihy a stále jsem si nebyla jistá jestli ji mám koupit, nakonec jsem neodolala a zakoupila ji. Autorka Martina Králíčková byla  modelkou a měla problémy s váhou, zajímal mě její příběh i názor na hubnutí a udržení váhy. Zatím mám přečteno tak 1/3 knihy, ale rozšiřuji si vědomosti o nové poznatky, určitě až knihu dočtu, tak poznatky napíšu na blog.

Tuhle dobu mám ráda, protože již sklízíme vlastní ovoce a zeleninu, dostávám od maminky broskve, okurky a rajčata. Nám se urodily meruňky, okurky nakladačky a cherry rajčata, takže ve stravě  mám hlavně tyto  produkty. Okurky nakladačky jsou moje oblíbené, mám je raději než hadovky.


Dnes se s Vámi loučím a přeji všem krásný slunný den !

8 komentářů:

  1. Anonymní12:45

    Hezke veci :-) tesim se zitra na rekapitulaci :-)Toto obdobi mam taky rada, vlastne cele leto, nejen kvuli cerstve zelenie a ovoci, ale toto leto jsem si sportovne vubec neuzila (na konci cervna uraz), tak aspon procitam blogy a nechavam se inspirovat a tesim se az se zotavim (snad za mesic)
    Btw: co je to ana? Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, blogy pro ana jsou bloky dívek a žen, které sympatizují a podporují se v hladovění a tím vytváří živnou půdu si pro anorexii, dělají to vědomě a cíleně, jsou si plně vědomy následků. Každou k tomu vede asi různá příčina proč to dělá. Selhání rodiny v mnoha případech není prvotní impulz. Je to hodně smutné je číst :-((

      Vymazat
    2. Anonymní15:49

      Ze zvedavosti jsem to dala do google, hruza.Ani jsem netusila, ze existuji takove blogy... Proto celozivotnimu sportu a zdravemu zivotnimu stylu ZDAR :-) M.

      Vymazat
    3. Mě strašně zajímalo co si ty dívky myslí, jak se chovají, co jejich psychika. Nejhorší je když narazím na blog 13 leté dívky, která do toho spadne ani neví jak :-(

      Vymazat
  2. Pro ana blogy... co k nim říct, taky jsem jich pár měla a v době, kdy jsem se potýkala s PPP mi "dodávaly sílu a motivaci pokračovat". Na jednu stranu tedy chápu, co k tomu slečny vede a důvody, proč si tyhle blogy píšou, ale na druhou stranu chápu, jak mohou působit na ostatní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to strašnĕ smutný, ale vše se dá jinak řešit než vĕdomé ničení se, život je tak krásný a krátkÿ, čas hodnĕ rychle ubĕhne, tak proč ho neprožít aktivnĕ a s radostí.:-)

      Vymazat
    2. To je pravdě. Ale právo kvůli tomu, že čas rychle ubíhá se k tomu tyhle dívky uchylují - vidí to jako snadnější a rychlejší řešení, než aby čekaly, až "zdravá strava a cvičení zabere".

      Vymazat
  3. Supr věci! :))
    A barva shakerů je opravdu pestrá, nicméně o to hezčí a výraznější. ;)

    OdpovědětVymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.