20. 8. 2013

Cvičení s kettlebellem

Byla jsem požádána jestli bych nesepsala cviky, které cvičím s kettlebellem a protože  tuto pomůcku miluji a tak Vám tady  nějaké dávám k dobru.

Miluji tento cvik, je to ruské vytáčení neboli rotace
Tlaky s kettlebellem
Mrtvý tah s kettlebellem

Švih s kettlebelem
Kobercové dřepy
Přítahy -ty dělám takto a ve stoje s úklonem na břišní svaly
Zdroj čerpání tréninků: Fitness

10 komentářů:

  1. Bezva cviky, už jsem na ně v časáku mrkala. :))
    Hlavně ruské vytáčení miluju! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle cvicim dlouho a byla jsem rada kdyz vyslo i casaku:-)

      Vymazat
  2. Anonymní12:00

    Ahoj, dekuju za inspiraci. Myslim, ze jsi nekde psala, ze chces/cvicis s 16 kg kettl., tomusi byt makacka, obdivuju Te. Ja uz to asi risknu a pujdu pristi tyden do fitka na prvni zkusebni spinning po 2 mesicich :-). Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, to Beautagloss má 16,já mám 7,5kg a 12kg jenom:-).

      Vymazat
  3. Ahoj, práve premýšlam nad kettlebellom ale neviem, zvažujem či kupiť 3 kg alebo 6 kg, na začiatok, nevieš mi poradiť :-) doma mám len 2 x 1 kg činky tak možno 3kg by bolo lepšie ale zase aby to nebolo málo a aby som nešla hneď kupovať 6 kg ach jaj :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já začínala se 7,5kg a první cvičení bylo obtížnějším, rotací jsem udělala sotva 3x 20 opakování, dneska jich dělám 50 - 100 opakování, ten těžší 12kg mám chvilku a dělám jen 20 opakování v sérii.
      Nevím jak jsi zvyklá cvičit, ale ten 3kg je málo, vem si činky a rotuj s 2kg a to jedno kilo pak není znát, chce to více, zkus sehnat třeba 5kg jestli se ti 6kg zdá hodně.:-)

      Vymazat
  4. Kettlebell jsem si koupila loni, dokonce dva 4kg a 6kg, ale moc je nepoužívám. A taky teď lituju že jsem si nekoupila těžší :D Ale po tvém článku je myslím hned zítra zase vytáhnu a opráším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus s nimi cvičit, třeba tě to bude bavit a postupem času si pořídíš s vyšší váhou .:-)

      Vymazat
  5. Anonymní15:30

    Dobrý den, Váš blog sleduji již delší dobu. Ráda bych se zeptala, zda by bylo možné napsat Vám email ohledně několika rad z oblasti výživy a cvičení? Pokud nechcete svou adresu zveřejňovat, pochopím to, byla bych ale vděčná, protože soudím, že máte mnoho zkušeností. Děkuji, Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je v pořádku, email je: sradkas@seznam.cz

      Vymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.