25. 7. 2013

Plány na dovolenou - 1. týden



Poslední příspěvky byly jen recepty a tak nadešel čas, abychom si popovídali taky o něčem jiném.  Je léto dovolené a pro některé studenty prostě prázdniny a  s tím je  taky spojena  spousta volného času.  Jak   tento čas využíváte Vy?     budu mít dovolenou a mám již naplánované změny, které bych chtěla praktikovat i po dovolených, ale bohužel z časových důvodů to nepůjde tak často provozovat.


Co tedy mám v plánu?

  •  Každé ráno budu chodit běhat – pro mě to není problém vstát a již mám připraveny energy doplňky, protože budu chodit na lačno ( Tesco je má v akci).
  • Plánuji jezdit na squash  2x – 3x týdně, to mi připomíná, že musím zítra objednat kurt.
  • Budeme jezdit s rodinkou na výlety, takže chodit a chodit a chodit.
  • Nezanedbám ani posilování cvičím  každý den, nebojte přece jen je to můj světa a  hrozně  mě to baví.
  • A protože jsme koupili nový bazén, tak budu plavat, což je pro mě těžké, páč mám fobii, takže ji budu postupně překonávat.
  • Manžel jde na triatlon – svůj první a já budu fandit a i kdyby skončil  poslední, tak přesto na něj budu nesmírně pyšná.

Pak mě zbývá cca 14 dní do konce prázdnin a já budu makat na sobě  víc a víc a proč, to Vám prozradím na konci prázdnin, přece jsem si dala  závazek,, můj experiment“, kterého jsem se nevzdala i když musela ukončit CKD, tak jsou ale i  jiné cesty.

Přála bych si zdokonalit se v běhu a hlavně, aby mě začal bavit a pak jít  na závody – stačilo by mi  5km a to by bylo moje vítězství ( možná zůstane jen u přání, kdo ví).


Dnešní trenink byl zaměřen na břicho a ramena, bohužel jsme ještě nekoupili těžší kettlebell, tak jsem cvičila se 7,5kg do vyčerpání, ale snad nyní o dovolený pro něj zajedeme.



Plán na příští týden


Pondělí:  běh 3 km  na lačno / nohy + zadek a kardio 30 minut
Úterý:     běh 3km na lačno /squash /  břicho + biceps, kardio 30 minut
Středa:   běh 3km na lačno / triceps + záda + ramena, kardio 30 minut
Čtvrtek : běh 3 km na lačno / squash / břicho, kardio 30 minut
Pátek:     běh 3km na lačno / nohy+zadek,  kardio 30 minut
Sobota :  běh 3 km na lačno / biceps, triceps, kardio 30 minut
Neděle:   běh 3 km na lačno / záda + ramena, kardio 30 minut

Odpočinkový den nebude chci využít dovolené na maximum, rest day bude až 12.8.2013.

Plán na další týden teprve vymyslím.

Přeji Vám krásný zbytek dne
            

2 komentáře:

  1. Anonymní0:11

    Nechci rýpat, ale smrdí to přetrénováním...

    OdpovědětVymazat
  2. V pohodĕ:-), nyní odpočívám mám 2 volné dny,za ten týden se nepřetrenuji, a další týden bude mìrnĕjší a 12,8. Mam zase volný den. Samozřejmĕ pokud bych mĕla nĕjaké problémy, tak zvolním:-)

    OdpovědětVymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.