23. 1. 2014

Na plný plyn jedu!!!!!

Dneska si jdu postěžovat, ale v dobrém. Včera jsem měla první trénink s trenérkou, po dlouhé  době a rozhodování jsem se totiž rozhodla najmout trenérku, potřebuji se pohnout a mít někoho u sebe, kdo tomu rozumí,  a pořádně mi dá do těla, tak jsem se rozhodla  pro tréninky s profesionální závodnicí  Bikiny Fitness - jméno zatím neprozradím, prostě potřebuju dohled nyní, protože jinak  to snad ani neflákám, ale ulehčuji si tak trochu a začínám vše tahat jinýma svalama. Ufff ta mi dala, takže včera nohy, zadek a břicho - z fitka jsem ze schodů sotva slezla, prostě nohy neslouží, ale endorfiny se ve mě  přímo rozlily a jsem stráááášně spokojená.
 Strava - no tady budu muset upravit, ale po cvičení nemám  dnes potřebu slídit a jíst blbosti - když už tak dřu, tak chci výsledky a nebudu se omlouvat, proč bych měla sníst to a to a že jsem to vycvičila. O víkendu si udělám přesný rozpis jídel, kolik čeho sníst a budu variabilně měnit, aby si tělo nezvyklo ( to by byla cesta do pekel) tedy ke stagnaci.
Tak tahle jedu a nezastavím se, je to můj život!!!


Přeji všem hezký den a nevzdávejte se svých snů, jděte si za tím co Vás baví a naplňuje!
Radka

10 komentářů:

  1. Proč neprozradíš jméno? :)) Docela by mě to zajímalo, co za trenérku tě trénuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci nic zakřiknout, a než zveřejním její jméno tak se jí raději zeptám zdali by jí to nevadilo.:-). Dříve mě trénovala kulturistka mistryně a ty tréninky vypadaly jinak, nechci nic porovnævat, protože si myslím že každý trenér člověku něco dá a je na člověku co si z toho vezme.:-)

      Vymazat
  2. Skvělé, taky jedu teď na plný plyn a taktéž s pomocí někoho, kdo tomu rozumí víc než já :) Tak držím palce, ať se ti daří! Určitě tě tato změna nakopne a dovede ke skvělým výsledkům. Je to vážně rozdíl, než když člověk cvičí sám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý trenér ti něco dá a já jsem ráda, protože mě opravuje ať jsou to jen malinkaté opravy, je to prostě důležité, když chce člověk dojít do cíle. :-) Taky Ti držím palce abys dosáhla toho čeho si přeješ:-)

      Vymazat
  3. to já zatím trénovala sama, ale naposledy jsem si vzala foták abych si zkontrolovala techniku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já trénovala když jsem začala chodit do posilovny s trenérkou 1,5 roku a pak jsem musela trénovat bez fitka 1,5 roku sama, protože se mi neměl kdo postrat o dcerku, teď už to zvládám , protože prodloužili družinu do 17,00 hod a tak zase mohu chodit do posilky, ale potřebuju nad sebou bič ne, jen někoho kdo mne bude kontrolovat. Sice to bude jen 1-2 tréninky týdně s ní a ostatní si budu sama zvládat.Tak ať se Ti taky daří:-)

      Vymazat
  4. už se těším na tvoje prožitky s trenérkou a na její jméno! :))

    OdpovědětVymazat
  5. teda, báječný. Taky bych potřebovala nějakýho kouče :)))

    OdpovědětVymazat
  6. téda, ty ses do toho pořádně opřela...fitnesstrenérku závidím :) doufám, že brzy přidáš i nějaké ten jídelák :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musela jsem, když chci výsledky a splnit si svá přání :-)

      Vymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.