26. 1. 2014

Moje trenérka

Dnes bych Vám chtěla představit svou trenérku, protože jste na ni strašně zvědavé a já s tím nechci dělat tajnosti, jen jsem potřebovala její souhlas, nechci psát o někom za zády.

Motivační foto



Moje trenérka  se jmenuje Veronika Elvíra Javorská a je  IFBB Bikiny Fitness competitor and model, trenér fitness a kulturistiky.  Pracuje tedy jako trenérka v BBC Praha a  trénuje na Želivského a nebo na Chodově. Je mi hodně blízká tím, že jí není 20 let, tak ví a zná  jak se  lidské tělo   u žen jako jsem já chová a co se s tím dá udělat. Vždycky si myslím, že je potřeba, aby  lidi co je zajímá fitness a posilování měli na nějakou dobu trenéra, aby dohlížel na ně při trénincích. Je to hrozně příjemná a milá žena, která má své plány na letošní sezonu a já ji hrozně přeji, aby jí to vyšlo. Hrozně obdivuji, že i když má po soutěži, tak i přes nabrání nějakých kil, vypadá skvěle a svalnatě, svaly jí na těle hrají. Prostě  formu si udržela.

Pokud chcete vidět jak vypadá tak  klikněte na následující odkaz: http://kulturistika.ronnie.cz/php/i_img.php?gal=16740_376,  je to foto ze soutěže, kde byla Veronika velmi úspěšná.  I když já si myslím, že každý kdo tohle podstupuje zaslouží velký obdiv a  takový člověk je úspěšný už jen svou účastí. Nebo  na tomto odkazu je její FB:https://www.facebook.com/VERONIKAELVIRAJAVORSKA?fref=ts

Zatím se s Veronikou poznáváme a trénincích vidí co zvládnu a co ne, píšu jí jak se cítím a co svaly, poslala jsem jí moje stroje doma  a sestaví mi plán, protože moje časová zaneprázdnost  a i finanční mi nedovoluje více jak 1 trénink týdně maximálně tedy 5 tréninků měsíčně mohu absolvovat. O mém cvičení se budu snažit psát zase každou neděli jak týdenní rekapitulaci.


Mějte se fajn a užívejte si nedělní den!
Radka

6 komentářů:

  1. ono je lepší, když tě trénuje člověk věkem bližší a se zkušenostmi, těším se na rozepsaný trénink :)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní8:55

    Jé tu znám ! tak makejte

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))))), makáme a dává mi pořádně do těla.

      Vymazat
  3. To je pěkné, když takhle člověk najde někoho, kdo ho motivuje a popostrkuje správným směrem :) Ještě když jste si takhle ,,sedly". Tak hodně štěstí, jen tak dál!:)

    OdpovědětVymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.