19. 1. 2014

Co je nového?

Dlouho jsem nepsala na blog, ale nějak mám stále méně a méně času. Od ledna jsem se pustila intenzivněji do toho co mě baví a tak nezbývá čas na další věci.



Jak to tedy u mě vypadá?

Pondělí, středa a pátek chodím do posilovny, kde trávím 2 hodiny. Můj trénink se skládá  s kardia na zahřátí na běhacím pásu, pak jedu kruhový  posilovací trénink cca hodinku či něco přes a závěrečné kardio na pásu nebo kole cca 30 minut. V tomto čase aplikuji samozřejmě protažení svalů. Ve dnech úterý, čtvrtek a sobota cvičím doma, většinou jedu zahřátí na švihadle, posilovací trénink na partie,  kterou jsem třeba vynechala v posilovně, většinou je to břicho a zařazuji komplexní cviky, závěrečné kardio na crossu. Neděle je volná to si odpočívám a věnuji čas jiným věcem. Zhruba tak 3x týdně mám dvoufázový trénink. Když cítím lehkou únavu svalů dvoufázově necvičím.
Stravu jsem upravila spíše ve stylu fitness na nějaký čas, ale poté se ráda vrátím k vitariánství.
Tělo reaguje pomaleji, ale jde to, zařadila jsem hodně čaje, abych si dodržovala pitný režim i když stejně dám tak 1l pouze, stejně si myslím, že je to blbost  tělo si samo řekne kolik potřebuje vody k hydrataci, jediný problém vidím v tom, že se budu muset vzdát červeného vína večer, protože když si ho dám, většinou se mi probudí chutě a začínám  slídit a jíst, sice to nepřeháním a beru si potraviny, které jsou večer vhodné nic méně je to zbytečné jíst kalorie navíc.

Všem přeji hezký den!
Radka

11 komentářů:

  1. Zajímavé jsem nevěděla že víno podporuje chutě. Je to takhle i s jiným alkoholem? Já s ním nemám zkušenost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pokud si člověk dlouhodobě něco odpírá, tak alkohol mu uvolní smysly a mozek si vzpomene na to co mu chutnalo, pak záleží na člověku jestli se tomu poddá či ne.:-) mě stačí 2 sklenky,ale chci to odbourat i přes to, že víno je prospěšné srdci v malém množství.:-)

      Vymazat
  2. Anonymní21:13

    Vždycky když jsem pila víno, dostávala jsem hlad, musela jsem ho "zajídat" pečivem. Pro mě platí, že víno = papání. Jinak máš docela zápřah. Máš můj obdiv. Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já ani dříve ne až nyní:-))), a protože budou od středy v mém životě zase trošku změny , tak se budu snažit, každý týden psát na blog alespoň o víkendu. :-)

      Vymazat
  3. Páni, tak to musíš vypadat super! Jak ti vyhovuje to vitarianství?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro někoho vypadám super a pro jiného ne :-), každý to vidíme jinak. Vitariãnství mi vyhovuje na maximum, cítím se dobře a plná energie, ale musím si to přizpůsobit sobě, ale asi mě budou čekat změny to uvidím co si na mě vymyslí...... A o tom někdy příště. :-)

      Vymazat
  4. Javanka9:59

    S vínem mám problém přesně opačný - nechutná mi. Zkoušela jsem ledajaké, drahé, dražší, nejdražší, z obchodu, z vinárny, ze sklípku... prostě jakžtakž dám jednu malou skleničku, od druhé mi každé připadá jako ocet. Takže to bych měnila hned, chuť na víno :-) Jinak z mého pohledu velký obdiv k fyzické aktivitě, protože mě stačí, že jsem začala denně dělat dřepy a jsem jak přejetá parním válcem a dobrý pocit nikde :-( Naopak, vadí mi, jak mi sílí nohy, takže tohle asi opravdu nebude moje cesta... Radko, ať se daří! Javanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě chutná, ale někdy taky ne, mám své co piji. O nohách dneska ani nemluvím, ale o tom příští článek.:-))))

      Vymazat
  5. Také mám přesně ten stejný problém-jakmile vypiji byť trochu alkoholického nápoje, tak jsem najednou jak nekontrolovatelný bagr a sním na co přijdu:( Asi je to opravdu tím, že si to jinak zakazuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já toho nevypiji tolik, ale musím si dát na to pozor, sklenka a šup do postele raději:-)))

      Vymazat
  6. když piju více vína, tak mám vždycky hlad jako vlk na druhý den...ale sklenička mi nevadí, nedávno jsme si dali s přítelem:)
    ty jsi blázínek do sportu, ale podporuju tě!:) dvoufázově jsem jela v létě, ale to už bylo i na mě docela náročné a byla jsem pořád unavená..

    OdpovědětVymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.