16. 2. 2014

Nedělní monolog

Zdravím,


včera jsem si chtěla připravit článek o mém harmonogramu a bohužel se mi nepodařilo ho zkopírovat na blog, vyšla mi z toho strašná neupravitelná hámotina, takže článek musím připravit znovu a každý den zapisovat přímo do blogu, protože dopisovat celý týden a upravit by mi zabralo strašnou spoustu času a ten bohužel nemám. Můj život se točí okolo mé práce, cvičení, stravě a rodiny.
V pátek půjdu do ,, Světa zdraví" na měření a na konzultaci jsem zvědavá co mi řeknou, ale jdu tam hlavně ze zvědavosti jak to u nich funguje, můj názor je, že člověk když ho něco zajímá, tak by měl se sebevzdělávat a vyslechnout  názory a zkušenosti jiných i když se mi nemusí líbit, ale je to další poznání a možná téma k diskuzi.

Tento týden mi manžel koupil tyto nádherné boty na cvičení, jsou jako bačkůrky a mají nádhernou barvu. Mám sice fitness boty ,, Adidas", ale při výpadech jak tlačím na špičku, tak od švů mám  puchýře. Tyto jsou bezešvé a nehrozí u nich tato komplikace.


Nike  Free

 

A v jakých botech cvičíte vy?

Mějte se hezky!
Radka

3 komentáře:

  1. Botky vypadají báječně. Já mám takové staré, ale chci si pořídit už nějaké pořádné. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Nike má senza boty, taky je vlastním. svět zdraví staví na stravě podle krevních skupin, dyštak dej vědět jak to dopadlo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám také Nike botky, ale už by to chtělo nějaké nové a ty Tvé jsou tedy doopravdy překrásné! Dokonalý manžel!

    OdpovědětVymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.