1. 8. 2013

Nákupy ve slevě

Já moc na nakupování nejsem, nebaví mě zkoušet si věci a lítat z krámu do krámu, ale manžel potřeboval něco zařídit kamarádovi a tak  nás vysadil na Chodově v nákupním centru no a  my prostě couraly a okukovaly, nakonec něco koupily, ještě jsme potřebovali Adélce botasky, protože fialové Adidasky ji rozkousala Sanny, Tak byl ještě Outlet Arena, kde jsme v Mangu sehnaly nějaké blbosti. A tak tady Vám  dávám pár foteček úlovků za super ceny.
Nejdříve Vám , ale představím svou novou lásku  - kettlebell 12kg. No jo no, prostě cvičím a miluji železa. Plastový jsem zavrhla hned s manželem - plast nikdy, jedině litina.





Vrchní díl na sport beze slevy cena 349,-Kč HMko, prostě se mi hodí k trenkám.


Trenky co vypadají jako sukně z Bershky  cena 399,- Kč sleva není, ale mě se líbily.
Top z Manga cena 69,-Kč z 299,-Kč původních, je to indická bavlna a to já miluji. No nekupte to za tu cenu.
Asi jsem se zbláznila, já a podpadky, ale nekupte to když cena byla z původních 1399,-Kč na 169,-Kč a jsou kožené. Značka Mango. Uvidíme jestli  se na ně nebudu chodit jen dívat :-)

Dcery si vybraly: džíny Bershka za 299,- z 1399,-Kč a boty z Manga v cenové relaci jako já, pudr bronzer,  botasky Adidas no přece růžovo bílé za 699,- z původních 950,-Kč.

A co  Vy lovíte nyní ve slevách? Asi budu praktikovat každý rok, opravdu se to vyplatí někdy.

5 komentářů:

  1. Také se budu muset vydat po slevách, chtělo by to trošku obohatit můj šatník. :D
    Tvé úlovky jsou bezva! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj šatník je letitý a musím si ho trochu obnovit a zmódnit, tak snad postupem času toho bude víc, přece jenom chodím do práce a pak můj koníček, tak nemohu chodit jako stará mladá furt v jednom :-)

      Vymazat
  2. Anonymní15:56

    Nakupování nemusím, slevy můžu :-) Taky jsme si zařádily v sobotu v Liberci. Oblékly jsme i tatínka :-)Vzhledem ke dvěma velkým dcerám jsem pod bedlivým dohledem módní policie :-D Úlovky skvělé, železo mi teda nic neříká, ale znalci určitě ocení. Ostatní 1*, nejvíc boty, ty mě nadchly! Javanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-), jj náš tatínek ani nic nepotřebuje, šetřím mu na dárek k 45tinám. Taky jsem pod dohledem, ale jen té prostřední, ta velká není na módu, ale to má po mĕ,já v jejím vĕku byla stejná, teď si to asi vynahrazuji. V botách budu trpĕt,mám pocit, že v nich neumím chodit:-).

      Vymazat
  3. Anonymní17:26

    Tak ty má ten náš letos za sebou :-)

    OdpovědětVymazat

Prosím neregistrované o použití: název/adresaURL, zadejte jen jméno nebo přezdívku. Prakticky jste stejně anonymní a lépe se v tom orientují čtenáři včetně mě. Děkuji.